Voorstellingen

foto's

Balletschool Attitude startte met voorstellingen in samenwerking met de muziekschool van Kampenhout (1980) en met de choreografiegroep Move Libre (1982). In 1984 bracht Attitude haar eerste avondvullend programma met Kinderballet, de traditie werd ingezet:

  • 1986 de balletschool viert haar 10-jarig bestaan met “De gouden bal”
  • 1988 “Kinderfantasie en jeugdsentiment”
  • 1990 “Een dag uit een kinderleven”

Attitude verzorgde ook vele gastoptredens: Grote Markt in Brussel – Wedden dat show- Jeugd en Muziek – filmproductie “de wereld van Ludovic” ...

Om de 2 jaar organiseert de balletschool een optreden waaraan alle leerlingen deelnemen. Het is altijd een groots opgezet spektakel dat in Kampenhout en omstreken nooit ongemerkt voorbijgaat. De dansers beleven enorm veel plezier aan het feit te mogen optreden voor een 2000-koppig publiek. Er heerst een ongelooflijke toffe sfeer bij de vele vrijwilligers en ouders die het project achter de schermen ten volle steunen. De professionele omkadering van het gebeuren (belichting, dekor, kostumering, choreografie, organisatie, enz...) lokt telkens opnieuw zeer positieve reacties uit bij het grote publiek.

Een niet te missen evenement!