Op zondag 25 februari 2024 vindt de tweede editie van Open Attitude plaats in het Sport- en Cultuurcentrum te Berg (Torfbroeklaan 25) van 14u tot 18u. Tijdens deze opendeurdag krijgen al onze leerlingen de kans om te tonen waar ze de voorbije maanden aan gewerkt hebben. Een mooie blik op de verschillende stijlen die de Balletschool aanbiedt, op hoe een dansles in zijn werk gaat, en vooral een dag om samen volop van dans te genieten!

Benieuwd wie je wanneer kan komen bewonderen? Klik hier voor het programma van de dag!

Tijdens onze Open Attitude dag kunnen wij altijd extra handen gebruiken. Klik hieronder om het online formulier voor vrijwillige hulp in te vullen. Wij zijn jullie alvast enorm dankbaar!

Vrijwilligers Open Attitude 2024

Balletschool Attitude

De balletschool werd opgericht door Ingrid Fonteyne in 1976. In al die jaren heeft Attitude een stevige reputatie opgebouwd in Kampenhout en omstreken. Momenteel telt Attitude zo’n 400 leden. Oud-leerlingen komen reeds een aantal jaren de 2e generatie dansers inschrijven.

De balletschool biedt een degelijke opleiding die als basis kan dienen voor diverse dansvormen. Verschillende leerlingen uit de semi-professionele groepen hebben succesvolle audities gedaan met het oog op een professionele dansopleiding. Anderen hebben zich vervolmaakt tot leerkracht van diverse dansdisciplines of maken deel uit van een dansgezelschap.

Balletschool Attitude start op donderdag 1 september 2022.

Proeflessen mogelijk van 1 tot 18 september 2022.

Inschrijving Proefles(sen)

Inschrijvingsformulier

Contact